Αγγειοχειρουργός-Ενδαγγειοχειρουργός Δρ.Ιωάννης Μπέλλος - Banner Section

Επικοινωνία : Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00-  21:00, Σάββατο: 9:00 - 14:00.  Τηλ. 210 - 7524005,  Φαξ: 210 75 24 006,  info@aggeiopathia.gr

Αγγειοχειρουργός-Ενδαγγειοχειρουργός Δρ.Ιωάννης Μπέλλος - Main Section

Αγγειοχειρουργός-Ενδαγγειοχειρουργός Δρ.Ιωάννης Μπέλλος - Main Component

Οι παθήσεις των αγγείων αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου και αναπηρίας στον αναπτυγμένο κόσμο. Στο ιατρείο μας παρέχονται υψηλής ποιότητας Αγγειοχειρουργικές υπηρεσίες σε προσιτά οικονομικά πακέτα.


Ο Αγγειοχειρουργός Δρ. Ιωάννης Μπέλλος έχει μετεκπαιδευτεί και εξειδικευτεί στις σύγχρονες ενδαγγειακές τεχνικές (ελάχιστα επεμβατικές και ανώδυνες) στο Νοσοκομείο Saint Joseph στη Μασσαλία της Γαλλίας. Επίσης είναι κάτοχος διακρατικού μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (Master) με αντικείμενο τις ενδαγγειακές τεχνικές των αρτηριακών-φλεβικών παθήσεων.


Βασική αρχή του ιατρείου είναι πρώτα ο άνθρωπος. Με σεβασμό στον ασθενή και αυστηρό επαγγελματισμό εκτιμάται το αγγειακό πρόβλημα του ασθενούς και προτείνεται η κατάλληλη και εξατομικευμένη θεραπεία. Σε περίπτωση χειρουργικής αντιμετώπισης εξηγούνται λεπτομερώς στον άρρωστο τα πλεονεκτήματα και οι πιθανοί κίνδυνοι της επεμβάσεως. Πιστοί στη φιλοσοφία του ελάχιστου πόνου για τον άρρωστο στο Πρότυπο Ιατρείο Αγγειακών Παθήσεων ή σε συνεργαζόμενες κλινικές παρέχονται ανώδυνες και ελάχιστα επεμβατικές σύγχρονες μέθοδοι θεραπείας σε προσιτά οικονομικά πακέτα.


Τέλος για την ολοκληρωμένη παροχή των υπηρεσιών μας, το Ιατρείο διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τη διάγνωση των αγγειακών παθήσεων και για περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται στο ιατρείο, για τη θεραπεία τους όπως:

  • Σύγχρονο μηχάνημα έγχρωμης υπερηχητικής αρτηριογραφίας και φλεβογραφίας (triplex) για την λεπτομερή απεικόνιση του αγγειακού δικτύου του ασθενούς
  • Συσκευή μικρο-θερμοπηξίας (Veinwave /TC 3000) για τη θεραπεία πολύ μικρών ευρυαγγειών, που είναι αδύνατο να διορθωθούν με σκληροθεραπεία
  • Συσκευή Veinlite που χάρη στον ειδικό φωτισμό αποτελεί σημαντικό εργαλείο στην εντόπιση του τροφοφόρου αγγείου για τη σωστή αποτελεσματικότητα της σκληροθεραπείας.

Αγγειοχειρουργός-Ενδαγγειοχειρουργός Δρ.Ιωάννης Μπέλλος - Bottom info

ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

Αγγειοχειρουργός-Ενδαγγειοχειρουργός Δρ.Ιωάννης Μπέλλος - Banner Section

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

Αγγειοχειρουργική είναι η ιατρική ειδικότητα που, σύμφωνα με τον ορισμό της U.E.M.S (Union Européenne des Médecins Spécialistes), ασχολείται με τη διάγνωση, τη πρόληψη, τη θεραπεία και την έρευνα των αρτηριακών, φλεβικών και λεμφαγγειακών παθήσεων. Εξαίρεση αποτελούν οι παθήσεις των αγγείων της καρδιάς (στεφανιαία αγγεία) και τα ενδοκράνια αγγεία του εγκεφάλου (είναι αντικείμενα της καρδιοχειρουργικής και της νευροχειρουργικής αντίστοιχα).

Περισσότερα...

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ